Kontakt:

Hvis du har spørgsmål vedr. klubben, hvad vi laver og hvorfor vi gør det, så ring eller skriv til:

Karin Hauge Søe (kontaktperson) tlf: 61658111

Mail: haugesoe@gmail.com

Hej mit navn er Miriam Harrison og jeg er gift med Jacob og sammen har vi 4 dejlige børn. Jeg glæder mig til at være sammen med jer alle. Jeg nyder gode snakke om Gud og alt hvad der rører sig i livet samt at være fordybet i kreative projekter altsammen krydret med hygge og leg!

Karin

Hej jeg hedder Karin Hauge Søe  jeg er leder/kontaktperson i miniteen. Jeg holder meget af aldersgruppen 10-13 år og glæder mig til at være sammen med jer omkring alle aktiviteter og mest af alt til at tale om Gud med jer. Min vision for miniteen er, at det skal være både sjovt, hyggeligt og bibelsk. Jeg tror på, at Gud har skabt os til netop sådan et fællesskab med hinanden og med Ham.

Jeg hedder Søren Krabbe. Er gift med Bente og sammen har vi to piger. Jeg er så glad for at kunne være med til at lave miniteen sammen de andre seje ledere, og for den fedeste alders gruppe der findes. Der er fuld fart på og verden kan bare komme an, det er fedt at være en del af.

Og her er så Miniteens fantastiske ledere...

Jeg hedder Jakob og bor i Gjern. Jeg har været med i miniteen i 7 år først som deltager og nu som leder. Jeg er med fordi jeg synes det er sjovt at lege med børnene.

Hvis du vil vide noget om børnerådet så klik